Evenementen

Startdag uitklappen

Kinderen vanaf het 1ste leerjaar t.e.m. jongeren van het 5de middelbaar zijn om 14.00u welkom voor een spetterende startactiviteit. Verzamelen doen we aan het KSA-lokaal in de Muylaertstraat (ook de oudere groepen). Een koek en een drankje krijg je voor 50 cent.

Om 17.00u zijn alle ouders vrijblijvend welkom op het infomoment in het lokaal. Terwijl de kinderen nog volop met hun nieuwe leiding aan het spelen zijn, zullen we informatie geven over de algemene werking, de activiteiten, de kampen en alles wat u nog moet weten. Uiteraard is er ook tijd voor vragen. Iedereen is welkom.

Cafe KSA uitklappen

Naar jaarlijkse gewoonte zetten wij onze shelter opnieuw op achter de kerk tijdens het kermisweekend. Heerlijke bieren, tal van ludieke randactiviteiten en 's avonds gezellige optredens in onze grote tent. Zie Facebook!

Klein Kamp uitklappen

Om de kleinsten (Sloebers, Leka's en Joro's) al even te laten genieten van het kampgevoel trekken wij er 3 dagen en 2 nachten op uit. Bij de boekjes vindt u meer info omtrent betaling en andere praktische zaken zoals het adres en de uitdrukkelijke datum.

Quiz uitklappen

Waar houdt een jeugdbeweging zich zoal mee bezig? Sport en spel natuurlijk! En niet alleen voor de kindjes. Vanavond is iedereen die ingeschreven is welkom om zijn kennis nog eens te testen. Verrassingsbieren zullen aanwezig zijn!

Groot Kamp uitklappen

Het evenement van ons werkjaar waar iedereen naar uitkijkt. 10 dagen plezier voor Joro's, Jimmers en Simmers; 6 dagen voor Sloebers en Leka's. Waar we dit jaar heen gaan en het thema waar het allemaal rond draait is nog een groot geheim, maar plezant wordt het zeker. Wanneer de tijd rijp is, komt de leiding persoonlijk het kampboekje met meer informatie aan uw deur brengen.

Groepen

Sloebers (6j - 7j) uitklappen

Leiding sloebers

Ga jij naar het 1ste of 2de leerjaar en hou jij van spelen met andere kinderen? Dan ben jij de KSA aan het juiste adres! Dit jaar mag jij jou een Sloeber noemen. Voor de data van de activiteiten kijk je in de almanak bij de Sloebers. Vergeet zeker jullie sjaaltje en 50 cent voor een koekje en een drankje niet. Wij kijken er alvast naar uit, Tot binnenkort!

Leka's (8j - 9j) uitklappen

Leiding Leka's

Hey hoi Zit jij in het 3de of 4de leerjaar? Dan ben jij geschikt voor dit lekajaar. Elke zaterdag 5O cent in de pot, neem dan je sjaaltje mee naar het kot. Geen gezeur, kom met een goed humeur. Dan eindigt je dag met een glimlach!

Joro's (10j - 11j) uitklappen

Leiding Joro's

Zit je in de vijfde of de zesde klas? Dat komt dan heel goed van pas! Jij zit dit jaar bij de Joro's, dé groep voor coole grieten en bro's. De activiteiten gaan door op zaterdag, vriendjes meebrengen moet niet, maar mag! Vergeet je ook niet je 50 cent? Dan krijg je van ons een koekje en amusement!

Jimmers (12j - 13j) uitklappen

Leiding jimmers

Geboren in 2005 of 2006?
Dan kom je vanaf nu niet meer terecht in een kinderdagverblijf... :) Laat die puberstreken en hormonale toestanden maar thuis of van die activiteiten komt niks in huis! Sluit je aan bij onze bende dat wordt zeker en vast de zotste legende! Kom op vrijdagavond naar de burcht en je zal wel zien wat we gaan doen van 7-10!
Must: blauw hemd en 50 cent

Simmers (14j - 15j) uitklappen

Leiding simmers

Geboren in 2003 of 2004?
Dan ben je hier alvast welkom voor een tof jaar!! Jullie leiding is er zeker klaar voor en kijkt er heel hard naar uit. Jullie worden elke activiteiten verwacht in de Burcht. Vergeet zeker jullie hemd niet want anders heb je een groot probleem om binnen te geraken... Breng ook zeker 50 cent voor een drankje en een koek. Tot binnenkort!!

Knimmers (16j) uitklappen

Leiding knimmers

Geboren in 2002?
Dan ben je hier alvast welkom voor een tof jaar!! Jullie leiding is er zeker klaar voor en kijkt er heel hard naar uit. Jullie worden elke activiteiten verwacht in de Burcht want jullie behoren al bij de grootste van den hoop. Vergeet zeker jullie hemd niet want anders heb je een groot probleem om binnen te geraken... Breng ook zeker 50 cent voor een drankje en een koek. Tot binnenkort!!